Festival bundeva u organizaciji Udruge djece i mladih s teškoćama u razvoju Zvono

Svi zainteresirani za sudjelovanje koji žele predstaviti svoju organizaciju ili udrugu mogu se javiti i dogovoriti način sudjelovanja (prostor, štand) osobno u udrugu Zvono. Rok prijave za sudjelovanje na 7. Festivalu bundeva je 27. rujna 2013.

Udruga djece i mladih s teškoćama u razvoju Zvono i Turistička zajednica Belišća organiziraju 7. Festival bundeva koji će se održati u Belišću. Na festivalu se izlažu i prodaju jela, pića i slastice napravljene od bundeve, izlagat će medičari, proizvođači ljekovitog bilja, proizvođači košara, uzgajivači lavande, prodavat će se domaći sapuni, ulja od buče, proizvodi od filcane vune te proizvodi nastali u kućnoj radinosti, a imaju veze s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.
Ovogodišnji Festival traje dva dana, 4. i 5. listopada 2013.. Prvi dan Festivala namijenjen je oslikavanju prostorija udruge Zvono (gosti i domaći slikari) te rezbarenju bundeva. U večernjim satima rezbarene će bundeve biti izložene u centru grada gdje će se na pozornici odvijati glazbeni program. Drugi dan Festivala, kao i prošlih godina, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje, u centru Belišća od 9 do 15 sati,  te se pozivate sa svojim sudjelovanjem date podršku ovogodišnjem Festivalu bundeva koji ima za cilj poticanje razvoja socijalnog poduzetništva i zadruga.
Svi zainteresirani za sudjelovanje koji žele predstaviti svoju organizaciju ili udrugu mogu se javiti i dogovoriti način sudjelovanja (prostor, štand) osobno u udrugu Zvono ili na telefon 031 662 535 od 07 do 15 sati. Rok prijave za sudjelovanje na 7. Festivalu bundeva je 27. rujna 2013.
In-Portal