UDRUGA ZAMISLI Uskoro kreće Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom

Sudionici će se saznati sve o mogućnostima koje im se pružaju i pravima koja imaju kao studenti s invaliditetom

 

Udruga Zamisli uskoro organizira peti po redu Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom. Na Orijentacijskom tjednu mogu sudjelovati svi brucoši s invaliditetom, koji su ove godine upisani na studij u Zagrebu.

Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom održat će se od nedjelje do četvrtka (od 8. do 12. rujna). Aktivnost je dio projekta 'Od mature do studentske avanture', koji financira Zaklada Hrvatska za djec".

Sudionici će se saznati sve o mogućnostima koje im se pružaju i pravima koja imaju kao studenti s invaliditetom. Osim radionica i predavanja, brucoši s invaliditetom će imati priliku sudjelovati i u terenskom dijelu informiranja, koje uključuje posjete fakultetima, studentskim domovima i menzi.

Brucoši će biti smješteni u hotelu Laguna u Zagrebu, s osobom koju odaberu kao svoju pratnju. Troškovi smještaja i prijevoza su pokriveni, a broj sudionika je ograničen.

Prijave su otvorene do utorka (20. kolovoza), putem obrasca na linku docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctwOYmRSut4bREW3QMx7AiGD2Du7lhPEneytao2J8YLbCfjg/viewform.

Svjetlana Marijon