ADVENT U VIDRI Party u mraku Kazališta slijepih i slabovidnih 'Novi život'

Bit će to prolaz kroz mrak pun iznenađenja, sveobuhvatan i svebojan, onakav kakvim ga doživljavaju slijepe osobe u svom svakodnevnom životu, poručuju organizatori

 

Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život', 2. prosinca u 19 sati, upriličit će Party u mraku, u sklopu projekta Advent u Vidri .

- Unaslovljujući jednu od kompleksnijih sinestezija, pozivamo vas na nesvakidašnje iskustvo, ispreplitanje čula, užitak očiju širom zatvorenih – poruka je Kazališta slijepih i slabovidnih 'Novi život'. 

- Da, bit će to prolaz kroz mrak pun iznenađenja, sveobuhvatan i svebojan, onakav kakvim ga doživljavaju slijepe osobe u svom svakodnevnom životu, ali malo urbaniji i čulniji, jer ga je rasvijetlilo Kazalište slijepih i slabovidnih, po specifikumu najstarije na svijetu, a po repertoaru, jedno od najrecentnijih. Potencijalnim posjetiteljima možemo samo reći, da će proći kroz mnoge neobične situacije, da će biti vođeni sigurnim rukama glumaca spomenutog teatra, ali da će morati uložiti truda i spretnosti kako bi došli do kraja, pri čemu će dobiti priliku naći tajanstveni predmet i osvojiti simboličnu, ali atraktivnu nagradu - naveli su organizatori.

Ulaz slobodan, uz najavu dolaska na telefon 01 4812 066 ili 4812 502, ili mail kazaliste@novizivot.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti