GORAN BARE I MAJKE Veliki koncert u Tvornici kulture povodom 20 godina dvorane

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma 'Nuspojave' po prvi put je solo nastupio na Šalati napunivši je do posljednjeg mjesta

 

Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma ('Unplugged' i 'Majke u Tvornici'). Ovog puta će Bare i njegova banda uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada na nedjelju, pa će samim time i cijeli timing biti prilagođen. Vrata dvorane otvoriti će se, naime, u 19, a koncert početi u 20 sati.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma 'Nuspojave' po prvi put je solo nastupio na Šalati napunivši je do posljednjeg mjesta, što tek rijetkima uspije. Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara - od 'Budi ponosan', 'Mene ne zanima', 'Mršavi pas', 'Fantastična vatra', 'Krvarim od dosade', 'Put ka sreći', 'A ti još plačeš', 'Vrijeme je da se krene', 'Grešnik', 'Teške boje', 'Dobro se osjećam', 'Iz sve snage' do novijih 'Ljubav krvari', 'Skarabej Go-Go' i 'To nije igra'.

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kuna u pretprodaji, odnosno 120 kuna na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 kuna na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

Marko Baković