HRVATSKA KNJIŽNICA ZA SLIJEPE Najava gostovanja književnika Brune Šimleše

Hrvatska knjižnica za slijepe osobe ovoga će četvrtka, s početkom u 17 sati, ugostiti književnika Brunu Šimlešu. Ovaj književnik će svim posjetiteljima održati predavanje na temu istine i laži o ljubavi, što je ujedno i naslov njegove knjige

 

U toj knjizi, ovaj stručnjak otkrit će nam sve mitove o ljubavi i partnerskim odnosima kojima smo cijeloga života obasipani, što u obiteljskom domu i kulturi, što iz medija i popularne literature. Osim toga, objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce te odgovara na brojna druga pitanja koja su povezana uz ovu tematiku. Za sve one koji ovu knjigu još nisu pročitali ili poslušali, to mogu također učiniti u knjižnici, gdje postoji zvučno izdanje knjige.

Stoga vas knjižnica sve poziva da se pridružite ovom predavanju i razgovoru o toj vječno zanimljivoj temi svih generacija.

Inače, Bruno Šimleša je rođen u Bjelovaru 1979. godine. On je hrvatski pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog. Napisao je sedam duhovnih knjiga te jednu zbirku poezije. Neke od poznatih su 'Škola života' i 'Ljubavologija'.

Dejana Rakić

 

Povezane vijesti