KD VATROSLAV LISINSKI 'Počasni krug' Zorana Predina u 'Off ciklusu' Zagrebačke filharmonije

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa zagrebačkim Filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj

 

Slovenski kantautor Zoran Predin nastupit će 6. ožujka u 'Off ciklusu' Zagrebačke filharmonije, te na koncertu pod nazivom 'Počasni krug' u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu izvesti presjek svoje karijere u novom filharmonijskom ruhu.

- Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati 'počasni krug' kroz svoju sjajnu pjesmaricu - stoji u najavi.

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa zagrebačkim Filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova, dodaje se.

Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput "Čakaj me", "Praslovan" i "Ne mi dihat za ovratnik".

- Sam Predin koncert s Filharmoničarima najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca. Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli - napominje se u najavi.

"Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan - a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert 'Počasni krug' u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli sve - poručuje se.

Hina

 

Povezane vijesti