KD VATROSLAV LISINSKI Koncert za život u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja

Koncertom za život i ove godine, u iščekivanju prvih dana proljeća, slavimo Anin rođendan, prisjećamo se maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast slavimo život, naglašavaju iz Zaklade Ana Rukavina

 

Zagrebačka filharmonija održat će tradicionalni, jedanaesti po redu Koncert za život pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Zorana Milanovića i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u petak, 13. ožujka u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Koncertom koji se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja slavit će se život uz nastup Zagrebačke filharmonije i pijanista Simona Trpčeskog, pod ravnanjem dirigenta Simona Krečiča, a izvodit će neka od najljepših djela glazbene literature.
- Koncertom za život i ove godine, u iščekivanju prvih dana proljeća, slavimo Anin rođendan, prisjećamo se maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast slavimo život! – naglašavaju iz Zaklade Ana Rukavina.

- Zahvaljujemo predsjedniku Republike Hrvatske, gospodinu Zoranu Milanoviću i Gradu Zagrebu što su i ove godine podržali Koncert za život kojim, u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, još jednom želimo podsjetiti građane da je lijek kojim možemo spašavati teško oboljele diljem svijeta u nama. Radujemo se vidjeti vas i ove godine da zajedno slavimo život!
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti