ZAGREB Koncert povodom Svjetskog dana voda za Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet od 1990. godine osigurava besplatno školovanje pasa te pomoć i podršku obiteljima s psom pomagačem, aktivno promovira humanu ulogu pasa pomagača te se bori da pas pomagač bude besplatno dodijeljen svakoj obitelji i osobi koja ga želi i treba

 

Soroptimist International Klub Zagreb Centar u suradnji sa SI Klubom Zagreb, povodom Svjetskog dana voda, 21. ožujka u Hrvatskom povijesnom muzeju organizira dobrotvorni koncert. Donacije prikupljene na koncertu namijenjene su Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet čiji će rad predstaviti Mira Katalenić, predsjednica Udruge.

Na koncertu nastupaju nizozemska sopranistica i soroptimistica Wanda Peters uz klavirsku pratnju Danijele Petrić (SI Klub Zagreb) koja će izvesti pjesme raznih skladatelja posvećene vodi. Na vodu kao izvor života, ali i njezinu razornu moć, kratko će nas podsjetiti Dalia Matijević iz Javne ustanove Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje, Marinko Markić s Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu te izumitelj Tomislav Pokrajčić iz tvrtke Jel-Tom d.o.o. Kroz program će puliku voditi mlada glumica Tara Thaller.

Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet od 1990. godine osigurava besplatno školovanje pasa te pomoć i podršku obiteljima s psom pomagačem, aktivno promovira humanu ulogu pasa pomagača te se bori da pas pomagač bude besplatno dodijeljen svakoj obitelji i osobi koja ga želi i treba. Više informacija na stranici www.psivodici.hr.

Božica Ravlić

 

Povezane vijesti