KLUB MOČVARA, ZAGREB Humanitarno edukativna izložba 'Heroji ulice'

Cijeli svijet i Hrvatsku je pogodila pandemija COVID-19, no Zagreb je doživio i potres koji je mnoge ostavio bez svojih domova

 

U programu Močvarnog dnevnog boravka i humanitarnog događaja Udruge Meride 'Meridine njuške', projekt Helping Animals 27. lipnja otvara izložbu 'Heroj ulice' s početkom u 10 sati u klubu Močvara.
- Cijeli svijet i Hrvatsku je pogodila pandemija COVID-19, no Zagreb je doživio i potres koji je mnoge ostavio bez svojih domova. U zadnja tri mjeseca najveći heroji su vatrogasci, HGSS, policija, medicinski djelatnici i veterinari. Dok su se ljudi snašli, ljubimci su ostali na ulici, preživljavajući sve sami – ističu organizatori izložbe.

Nakon što se situacija smirila, ljubimci su ostali na cesti ili su se našli iza rešetaka. Vjerujemo da i oni zaslužuju svoj dom i obitelj. S tim ciljem dođite, pogledajte izložbu, upoznajte štićenike Udruge Merida i pomozite nam da prikupimo sredstva za njihovu brigu. Tko zna, možda netko od njih u subotu pronađe i novi dom.

Na eventu će posjetiteljima biti na raspolaganju veterinar Krešimir Martinković s Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu  za sva pitanja vezana uz zaštitu ljubimaca od unutarnjih i vanjskih nametnika te kako ih zaštiti tijekom ljetovanja.

 

Autor: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti