STAR FILM FEST Jedinstveni filmski festival u organizaciji Kino Kluba Sisak

Paralela s industrijskim nasljeđem grada Siska ovdje je od velike važnosti te Star Film Fest svrstava među inovativne i jedinstvene filmske festivale u svijetu

 

U organizaciji Kino Kluba Sisak održava se Star Film Fest podno zvjezdanog sisačkog neba od 3. do 5. rujna u Sisku. Ugostit će autore filma iz cijeloga svijeta te vas pozivaju da im se pridružite.

Star Film Fest je projekt koji baštini kulturu na području Sisačko-moslavačke županije te privlači brojne zaljubljenike u film. S obzirom na sudjelovanje autora iz cijelog svijeta, utjecaj Star Film Festa na globalnoj razini je neosporan, a zahvaljujući Kino Klubu Sisak i domaća publika ima priliku uživati u visoko kvalitetnom kino programu svjetske razine. Star Grad Sisak i Kazalište 21, uz druge lokacije u Sisku, stvaraju posebno ozračje pogodno za uživanje u filmu. Radionice, koncerti i kino program prilagođen svim dobnim skupinama dobar su razlog da Sisak uvrstite na popis nezaobilaznih destinacija ovoga ljeta. Natjecateljski program ugostit će filmove u pet kategorija. Očekuju vas tako dokumentarni, eksperimentalni, igrani, animirani i posebni industrijski film. Paralela s industrijskim nasljeđem grada Siska ovdje je od velike važnosti te Star Film Fest svrstava među inovativne i jedinstvene filmske festivale u svijetu. Detaljan program festivala očekuje se do početka kolovoza. U međuvremenu se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Star Film Festu i postanite dio dobro uigranog tima. Za ovogodišnje izdanje festivala otvorena ostaje i mogućnost kampiranja za vrijeme održavanja SFF-a, stoga pratite službene stranice kako biste ostali informirani o svemu što vam pripremaju.

Za sve dodatne upite slobodno pošaljite poruku na info@sfilmfest.com. Ispunite svoje dane aktivnostima i projekcijama, zakoračite u galaksiju dobrog filma i po tragovima zvjezdane prašine uvjerite se kako Star Film Fest nudi zaista mnogo.

 

Autor: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti