CRVENI NOSOVI Klaunovidoktori pokrenuli novi online program Rezerviraj klauna

Pokretanjem ovog novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima čak i kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica

 

Po prvi put djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod kuće, mogu rezervirati klauna online i uveseliti svoje dane.

Djeci dani u bolnici, ali i kada se liječe kod kuće, mogu biti jako dugi. 'Rezerviraj klauna' je novi crvenonosni online program namijenjen djeci na liječenju u bolnicama i djeci koja se liječe kod kuće. Trenutke radosti i igre CRVENI NOSOVI klaunovidoktori sada donose online.

Pokretanjem ovog novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima čak i kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica. Duge bolesničke dane klaunovidoktori razvedrit će i djeci koja se liječe kod kuće. Svakim radnim danom od 14 do 17 sati klaunovidoktori uveseljavaju djecu unaprijed rezerviranim video pozivom.

- Potrebno je nekoliko klikova do klaunskog trika. Da biste rezervirali klauna posjetite stranicu Crveninosovi.hr, kliknite na poveznicu 'Rezerviraj klauna' i odaberite željeni datum i vrijeme. Potom upišite ime djeteta, e-mail adresu na koju će stići potvrda rezervacije, ime i prezime roditelja ili skrbnika te dob djeteta kako bi bili spremni izvući najbolje trikove iz klaunovskih prevelikih džepova - objašnjava Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

- Već nekoliko godina Leo je oduševljen klaunovimadoktorima. Premda više nije u bolnici, njegovo veselje kada ih vidi i dalje traje, a uvjeren je da će jednoga dana i sam postati klaundoktor. Posljednjih mjeseci pratio je klaunovedoktore putem Facebook Livea, a sada veselo druženje s klaunovima može rezervirati svaki radni dan - kazala je mama Edita.

Klaunovidoktori vesele se svakoj rezervaciji i poručuju - uveseli dan jer s klaunom nisi sam! Više informacija o programu potražite na webu.

Podsjetimo, u CRVENIM NOSOVIMA trenutačno djeluje 26 klaunadoktora, profesionalnih umjetnika koji su educirani za rad s bolesnom djecom te starima i nemoćnima. CRVENI NOSOVI klaunovidoktori ove godine slave desetu godišnjicu svog djelovanja u Hrvatskoj, a od svog osnutka posjetili su više od 164.656 djece, starijih i nemoćnih. Dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja deset partnerskih zemalja koje međusobno dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

 

Autor: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti