ZAGREB SUMMER TOUR 2020 Metropola ljeti intenzivno živi na umjetničkim scenama

Uživat ćete ovdje u festivalima i koncertima, prisjetiti se kako je to gledati  filmove pod  zvjezdanim nebom, doista zvjezdanim, ističu organizatori

 

Imate li želju da ponekad pobjegnete od svojih obveza i kućanstava, upoznate nekog, da si omogućite svojih 'pet minuta' i pokušate priuštiti vrijeme koje ćete pamtiti, predlažemo u ovim ljetnim vrućinama da barem pokoji dan provedete u prekrasnim parkovima, koji će vas u sklopu manifestacije Zagreb Summer Tour 2020., koja je otvorena od 1. lipnja do 1. listopada, odvesti na putovanja u prošlost.

Kako organizator ističe, Zagreb ljeti intenzivno živi na ulicama i trgovima, na umjetničkim scenama. Stoga je šteta da se ne uživa u predvečerjima u njegovoj romantičnoj opuštenosti, kao i u ludim ritmovima u ljetnim večerima.

- Zagreb je grad urbanih zvukova i ljetnih ritmova, u  samom središtu grada ili u nedalekim zelenim oazama. Uživat ćete ovdje u festivalima i koncertima, prisjetiti se kako je to gledati  filmove pod  zvjezdanim nebom, doista zvjezdanim. Na zagrebačkim ulicama za vas se održavaju zanimljive umjetničke izložbe i festivali… I, doista,  sve je  tu – ritam grada, nostalgični  vremeplov,  zanimljivi susreti, stol za dvoje, radost života  i vrijeme koje se pamti. Ljeto u Zagrebu – stoji u poruci organizatora.

 

Autor: Klaudija Klanjčić