RADIO LISINSKI Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog pokrenula novu uslugu

Prisjetimo se i odajmo počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji, poručuju iz Lisinskog

 

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pokrenula je novu uslugu - Radio Lisinski, koja klikom na poveznicu na mrežnoj stranici dvorane donosi glazbu velikih svjetskih i domaćih zvijezda koje su dosad nastupale u njoj.

'Lisinski na otvorenome' sada je dostupan i 'u zatvorenome'! Nakon što smo ovoga proljeća 'otvorili' Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja počinjemo dijeliti s vama ma gdje vi bili. 'Lisinski na otvorenome' širi se i virtualno. Budite s nama online na stranici www.lisinski.hr, stoji na navedenom linku.

 U gornjem desnom uglu na mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova.

- Prisjetimo se i odajmo počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji. Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski, internetski radio na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku…, glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom. Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, za vas smo rezervirali večernje termine od 21 sat do 8 ujutro. U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje – objavljeno je na stranici.

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti