EUROPSKI TJEDAN SPORTA Foto nagradni natječaj 'Kretanjem do zdravlja i očuvanja okoliša'

Djelatnici organizatora će prema kriterijima zanimljivosti i kreativnosti odabrati ukupno 28 najboljih radova nagradnoga natječaja – za svaki dan će se odabrati dva pobjednika

 

Informacijski centar Europe Direct Čakovec i Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, organizatori foto nagradnog natječaja 'Kretanjem do zdravlja i očuvanja okoliša' putem web i Facebook stranica, motivirat će osobe svih dobnih skupina da u vremenu od 16. do 30. rujna 2020. što manje koristite automobil te da trče, bicikliraju, hodaju, planinare ili provode druge rekreativne sportske aktivnosti.

Aktivnosti je potrebno fotografirati te fotografije svaki dan poslati u inbox Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije ili Informacijskog centra Europe Direct Čakovec ili pak na email adresu: info@edic-cakovec.eu.

- Djelatnici organizatora će prema kriterijima zanimljivosti i kreativnosti odabrati ukupno 28 najboljih radova nagradnoga natječaja – za svaki dan će se odabrati dva pobjednika te će se dva paketa nagrada poslati na kućne adrese pobjednika. Obavijest o rezultatima natječaja objavljivati će se svakodnevno za prijašnji dan na društvenim mrežama Informacijskog centra EUROPE DIRECT ČAKOVEC i Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije. Nagrade su promotivni materijali te oprema za vježbanje, a osigurava ih organizator. Svaka osoba može biti nagrađena samo jednom tijekom akcije. Uz to, svakodnevno ćemo promovirati blagodati različitih oblika tjelesne aktivnosti, kako za fizičko, tako i mentalno zdravlje i blagostanje svih nas te objavljivati fotografije aktivnosti – objavljeno je na europski-tjedan-sporta.hr.

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti