GISKO Kao nova usluga kreće 'Knjižnica na kućnom pragu' namijenjena osobama s invaliditetom

Usluga  je namijenjena osobama treće životne dobi – trajno ili privremeno nepokretnim i teško pokretnim osobama, osobama s invaliditetom te osobama koje su u samoizolaciji ili izolaciji uzrokovanom koronavirusom

Knjižnica na pragu

 

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek predstavlja novu uslugu – Knjižnica na kućnom pragu, koja obuhvaća uslugu dostave knjiga na kućnu adresu korisnika. Usluga se počinje pružati od 1. studenog 2020. godine.

Prije svega namijenjena je osobama treće životne dobi – trajno ili privremeno nepokretnim i teško pokretnim osobama, osobama s invaliditetom te osobama koje su u samoizolaciji ili izolaciji uzrokovanom virusom 'SARS – CoV-2' s prebivalištem u gradu Osijeku i prigradskim naseljima u sastavu grada, koji zbog trajne ili privremene, ograničene ili onemogućene pokretljivosti ne mogu samostalno dolaziti u Knjižnicu.

Svi postojeći i novi članovi Knjižnice mogu ovu uslugu koristiti besplatno uz ispunjavanje Izjave o nemogućnosti dolaska do knjižnice.

Narudžbe za dostavljanje knjiga zaprimaju se na e-mail adresu: bibliokombi@gskos.hr ili telefonski na broj 099 492 8995.

Dostavu knjiga na kućnu adresu obavljat će BiblioKombi četvrtkom i petkom, a korisnici će o točnom terminu dostave biti obaviješteni unaprijed.

Uz pripremljene, naručene naslove, korisnici imaju priliku u samom BiblioKombiju posuditi i druge naslove.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:

- Posudbeni odjel za odrasle GISKO

- BiblioKombi 099 492 8995

-Koordinator usluge i odgovorna osoba – Dino Radmilović 097 767 06 86.

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti