HENKEL I KONZUM Kazalište sjena oduševilo djecu iz udruge Mali zmaj koji su osmislili svoju prvu predstavu

Udruga Mali zmaj društvo je za poboljšanje uvjeta života djece slabijeg imovinskog stanja i nezbrinute djece koja aktivno djeluje već deset godina i ima samo jedan cilj - olakšati im život i pomoći da se na što lakši način uklope u zajednicu

Udruga Mali zmaj

 

'Zmaj s jednim krilom' uistinu je jedinstven i poseban baš kao i svako dijete iz Malog zmaja, udruge koja i ove godine sudjeluje u akciji tvrtki Henkel i Konzum pod naslovom 'Budi velik za Mali zmaj'.

Ove dvije tvrtke još su u proljeće razveselile udrugu koja brine djeci u potrebi i nezbrinutoj djeci, a novom akcijom koja je najavljena kreativnom radionicom Kazališta sjena, ponovno su razvukla osmijeh na lica svim obiteljima, a posebno djeci koja su zajedničkim snagama s Laboratorijem zabave osmislili i izveli predstavu 'Zmaj s jednim krilom'.

Udruga Mali zmaj društvo je za poboljšanje uvjeta života djece slabijeg imovinskog stanja i nezbrinute djece koja aktivno djeluje već deset godina i ima samo jedan cilj - olakšati im život i pomoći da se na što lakši način uklope u zajednicu, a za 150 obitelji, koliko ih trenutno potpomažu, osiguravaju školski pribor za djecu, šalju poklone za rođendane i blagdane te organiziraju izlete i ljetovanja.

Prodajnom akcijom, odnosno kupnjom proizvoda Persil, Silan, Somat, Pur i Schwarzkopf u prodavaonicama Konzuma, od 5. studenog do 31. prosinca, svatko može podržati ovu lijepu inicijativu i rad udruge Mali Zmaj.

Iz želje da razvesele što veći broj djece i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, udruga je počela okupljati sve veći broj članova i obuhvaćati sve širi krug ljudi. To su prepoznali i inicijatori akcije koji su povodom najave još jednog projekta okupili male kreativne zmajeve i upoznali ih na mjestu gdje igra sjenama omogućava njihovoj mašti da poleti, baš poput zmajeva.

- Henkel i Konzum obradovali su nas već i ovom inicijativom da se nađemo u kazalištu sjena! Divno druženje i divna gesta pogotovo za naše najmlađe koji su uživali. Hvala im na tome, ali i na pokretanju još jedne suradnje s nama. Svakako se nadamo što uspješnijoj prodajnoj akciji - izjavila je Martina Leopold, predsjednica udruge Mali zmaj.

Obitelji će, nakon završetka akcije koja je planirana na zadnji dan 2020. godine, na svoje adrese diljem Hrvatske dobiti pakete koje će im zasigurno olakšati svakodnevicu.

Autor: In Portal

 

Povezane vijesti