VARAŽDINSKA BISKUPIJA Tradicionalna Sveta misa u katedrali za osobe s invaliditetom

Na kraju euharistijskog slavlja biskup je svima zahvalio na dolasku te poželio sretan i blagoslovljen Božić, uz želju da Bog koji je došao među nas prati svaki njihov pokret, nadahnjuje njihove dane i daje snagu, kako osobama s invaliditetom, tako i onima koji su uz njih svaki dan

 

U organizaciji Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Varaždinske županije i ove godine su se na blagdan sv. Stjepana prvomučenika na slavlju Svete mise okupile osobe s invaliditetom.

Zbog epidemioloških mjera prisutni su bili samo predstavnici Društva, a u varaždinskoj katedrali misu je za njih predslavio varaždinski biskup Bože Radoš uz koncelebraciju povjerenika za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije vlč. Leonardom Šardijem te biskupovim tajnikom vlč. Markom Domiterom, objavljeno je na službenoj stranici Varaždinske biskupije.

Na kraju euharistijskog slavlja biskup je svima zahvalio na dolasku te poželio sretan i blagoslovljen Božić, uz želju da Bog koji je došao među nas prati svaki njihov pokret, nadahnjuje njihove dane i daje snagu, kako njima, osobama s invaliditetom, tako i onima koji su uz njih svaki dan.

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti