HRVATSKI FILMSKI SAVEZ Poziv na pomoć u potresu uništenom Kino klubu Sisak

Hrvatski filmski savez (HFS) pozvao je na solidarnost i novčane donacije za sanaciju Kino kluba Sisak uništenog u seriji nedavnih potresa koji su pogodili Sisačko-moslavačku županiju

 

- Razorni potresi uništili su Kino klub Sisak, ali i domove kinoklubaša, njihovih prijatelja i obitelji. Prostori Kino kluba su u jako lošem stanju, a mnogi domovi članova uništeni su i nisu pogodni za život - stoji u objavi na web stranici HFS-a.

Izvijestili su da, iako je stradala filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak, svi članovi su dobro i ‘ne odustaju od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima’.

- Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami - poručuju.

Sredstva će se iskoristiti za nastavak rada Kino kluba Sisak, pomoć njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke i ponovnom postavljanju Kluba na noge.

Pomoć se šalje na Kino klub Sisak, OIB: 69952113613, matija@kks.hr odnosno na žiro račun HR972500009110143050, s opisom plaćanja ‘Za Kino klub Sisak’.

Autor: Hina

 

Povezane vijesti