LJUBAV U DOBA KORONE Nagradni natječaj za kratku priču, fotografiju ili videorad

Prosudbeno povjerenstvo Hrvatskog doma Vukovar od svih pristiglih radova odabrat će ukupno tri, bez obzira je li riječ o kratkoj priči, fotografiji ili videoradu

Ljubav u doba korone

 

Hrvatski dom Vukovar raspisuje nagradni natječaj za kratku priču, fotografiju ili videorad, otvoren za sve s prebivalištem ili boravištem u Vukovaru, pojedince ili skupine, bez obzira na dob. Zadana tema radova jest 'Ljubav u doba korone', a pristup temi je slobodan. Rok za prijavu je 5. veljače 2021. godine, objavljeno je na portalu culturenet.hr.

Kako je pojašnjeno, svatko može prijaviti najviše tri rada, i to najviše jednu kratku priču, jednu fotografiju i jedan videorad.

- Kratka priča mora biti u DOC ili DOCX formatu (dužine 1-3 kartice, tj. 1800-5400 znakova uključujući praznine, odnosno 300-900 riječi). Fotografije moraju biti u JPG formatu (u boji ili crno-bijele, najviše 10 MB). Videoradovi moraju biti u MP4 formatu (trajanja 1-2 minute, 16:9, 100 MB) – stoji u objašnjenju.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona prijavitelja te naslov rada i nekoliko rečenica koje opisuju rad i predstavljaju autora.

Radovi se šalju isključivo u digitalnom obliku e-poštom na adresu: natjecaj.hd@gmail.com. Kratke priče i fotografije šalju se u privitku, a videoradovi mogu i putem poveznice na online servis za slanje ili pohranu podataka. 

 amim slanjem rada na natječaj prijavitelj organizatoru dopušta objavljivanje rada u svim medijima bez naknade i njegovo korištenje u marketinške i propagandne svrhe te u događanjima koja organizira Hrvatski dom Vukovar. Prosudbeno povjerenstvo Hrvatskog doma Vukovar od svih pristiglih radova odabrat će ukupno tri, bez obzira je li riječ o kratkoj priči, fotografiji ili videoradu. Odabrani radovi bit će novčano nagrađeni, svaki s po 300 kuna.

Rezultat natječaja objavit će se na web-stranici i Facebook stranici Hrvatskog doma Vukovar, najkasnije 14. veljače 2021. godine.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti