NOĆ MUZEJA Besplatan ulaz na izložbu 'Ovo je Rijeka - Stotinu uspomena, jedna priča'

Izložba predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića

Ovo je Rijeka, izložba

 

U petak, 29. siječnja, povodom Noći muzeja ulaz na izložbu nogometnih memorabilija 'Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča' koja je postavljena u Exportu na Delti u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture bit će besplatan za sve posjetitelje. Iznimno toga dana, radno vrijeme Exporta bit će od 15 do 24 sata.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemiloških mjera i preporuka pa je broj posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u prostoru izložbe ograničen. Posjetitelji, čiji će ulaz u Export biti reguliran po redoslijedu dolaska, pozivaju se na pojačano dezinficiranje ruku, održavanje fizičke udaljenosti te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Podsjetimo, izložba 'Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča' predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića. Izloženi su dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte i ostale memorabilije, a sve je popraćeno tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Izložbu 'Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča' moguće je do 15. ožujka 2021. razgledati i u uobičajeno radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15 do 20 sati te subotom i nedjeljom između 11 i 20 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do sedam godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50 posto na pojedinačnu ulaznicu. U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Autorica: Lena Stojiljković

 

Povezane vijesti