UDRUGA OSI DARUVAR Održana početna konferencija projekta 'Učim-Radim-Pomažem II'

U sklopu projekta zaposleno je 40 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će svojim zapošljavanjem pružati pomoć i podršku osobama u nepovoljnom položaju, njih 240

Gosti na konferenciji.

 

U reprezentativnom prostoru dvorca grofa Jankovića održana je 09. veljače 2021. godine početna tiskovna konferencija projekta 'Učim-Radim-Pomažem II'. Projekt koji se financira sredstvima ESF-a u sklopu Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020', 'Zaželi - program zapošljavanja žena', započeo je s provedbom nakon potpisivanja ugovora 4. rujna 2020. godine. Ugovorno tijelo za provedbu projekta je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a provedbeno tijelo Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Voditelji konferencije za stolom.U sklopu projekta zaposleno je 40 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će svojim zapošljavanjem pružati pomoć i podršku osobama u nepovoljnom položaju, njih 240. Nositelj ovog projekta je Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, a partneri CZSS Daruvar, HZZ-područni ured Bjelovar, Grad Daruvar, Općina Dežanovac i Općina Končanica.

S ciljevima i aktivnostima u projektu predstavnike medija i ostale goste upoznao je izvršni direktor udruge Davor Marić, a nazočnima su se obratili i predstavnici partnera, zamjenica gradonačelnika Vanda Cegledi te ravnatelj CZSS Daruvar Zvonko Kovačić, koji su istaknuli važnost ovog projekta za daljnji razvoj socijalnih usluga i lokalne zajednice u cjelini te važnost partnerstva, ne samo u ovom projektu, već u svim projektima koji doprinose ekonomskom, društvenom i socijalnom napretku stanovnika i zajednice.

Projekt je ukupne vrijednosti 3.498.500 kuna, traje 18 mjeseci i nastavak je projekta 'Učim-Radim-Pomažem' koji je proveden u razdoblju od 2018. do 2020. godine.

Anita Blažinović

 

Autorica: Anita Blažinović

 

Povezane vijesti