Uspjeh Mirsada Bećirovića: Slijepi Karlovčanin državni viceprvak u taekwondo tehničkim formama

Uz Mirsada natjecali su se i ostali članovi Taekwondo kluba Karlovac i bili su iznimno uspješni. Tako su seniori ekipno osvojili prvo mjesto, dok su kadeti ekipno bili treći, a Taekwondo klub Karlovac imao je i najbolji par u tehničkim formama - Mateu Beršinić i Marka Strussu

U Športskoj Dvorani srednje škole Ban Jelačić u Zaprešiću održano je 1. Otvoreno Taekwondo tehničko prvenstvo Hrvatske u formama na kojemu je slijepa osoba Mirsad Bećirović u SA3 kategoriji postao državni viceprvak. Mirsada je za natjecanje pripremala Romija Radočaj Naglić.
Na ovom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je 223 natjecatelja iz šest zemalja - uz domaćina Hrvatsku, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Slovačka, Češka i Mađarska.
Uz Mirsada natjecali su se i ostali članovi Taekwondo kluba Karlovac i bili su iznimno uspješni. Tako su seniori ekipno osvojili prvo mjesto, dok su kadeti ekipno bili treći, a Taekwondo klub Karlovac imao je i najbolji par u tehničkim formama - Mateu Beršinić i Marka Strussu.
Za sjajne ekipne rezultate zaslužni su pojedinci i to redom:

Marko Strussa u kategoriji SA2 osvojio je prvo mjesto, Mirsad Bećirović u SA3 osvojio je drugo mjesto, a Matea Beršinić u kategoriji SB2 bila je također druga.

Zdravko Ferenčina prvak je u MA3 kategoriji.

Za sjajnim rezultatima seniora nisu zaostajali ni kadeti: Borna Zlatarić sa osvojenim prvim mjestom u KA5, Arijan Jelenović sa osvojenim drugim mjestom u KA3, Mihovil Šavor Radičević osvojio je srebro u KA2 te Nina Protulipac treće mjesto u KB5 kategoriji.

Valja napomenuti kako su za hvale vrijedne rezultate zaslužni su i treneri Marko Strussa, Matea Beršinić, Yang Jong Hyeok i Romija Radočaj Naglić.

In-Portal