HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA Otvoren fotografski natječaj 'Volim svoju županiju 2021.'

Svakom pristiglom fotografijom svi sudionici, posjetitelji izložbe, baš kao i organizatori, otkrivali su djeliće Hrvatske za koje nisu bili ni svjesni da postoje, kažu organizatori

Fotoaparat, ilustracija

 

Foto natječaj 'Volim svoju županiju 2021.' u organizaciji Hrvatske zajednice županija ponovno je otvoren od 15. ožujka.

U dva tjedna, koliko će trajati, profesionalni i amaterski fotografi moći će poslati svoje radove koji će u konačnici ući u postav izložbe 'Volim svoju županiju 2021.', i to putem aplikacije na internetskoj stranici www.volimzup.hr.

Inače, foto natječaj 'Volim svoju županiju' pokrenut je 2016. godine. Od tada, već četvrtu godinu zaredom, Hrvatska zajednica županija potiče sve ljubitelje fotografije da na jedinstven način promišljaju o krajevima iz kojih dolaze te da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive.

- Svakom pristiglom fotografijom svi sudionici, posjetitelji izložbe, baš kao i organizatori, otkrivali su djeliće Hrvatske za koje nisu bili ni svjesni da postoje. Prošlogodišnje izdanje natječaja privuklo je više od 1.300 sudionika, a u nešto manje od dva mjeseca prijavljeno je impresivnih 2.835 fotografija. Pozivamo vas da i ove godine budete dio priče o ljepotama Lijepe Naše i pritom osvojite vrijedne nagrade - objavio je organizator na svojim internetskim stranicama.

Klaudija Klanjčić