DARUVAR Udruga slijepih traži pomoćnog radnika u pružanju socijalnih usluga

Opis poslova, uz ostalo, obuhvaća pomoć na kreativnim i sportskim radionicama, pomoć osobama s invaliditetom pri ulasku i izlasku iz kombi vozila, prijevoz na i s radionica udruge, i tome slično

Udruga slijepih Daruvar

 

Udruga slijepih Daruvar iz Bjelovarsko-bilogorske županije traži pomoćnog radnika (m/ž) u pružanju socijalnih usluga, javni radovi, na određeno vrijeme, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme - u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz bit će isplaćivana u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja osnovne škole niži razredi, završene osnovne škole, srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća sljedeće: pomoć na kreativnim i sportskim radionicama, pomoć osobama s invaliditetom pri ulasku i izlasku iz kombi vozila, prijevoz na i s radionica udruge, dodavanje i spremanje materijala na kreativnim i likovnim radionicama, pomoć osobama s invaliditetom pri sportskim radionicama (dodavanje strelica za pikado, koplja, viseće kugle, figurica za šah), pomoć pri mobilitetu unutar i van udruge, asistenciju kod bavljenja sportom osoba s invaliditetom.

Potrebno je dostaviti zamolbu, životopis te potvrdu kojom se potvrđuje status osobe s invaliditetom - ukoliko osoba ima status.

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja - javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 26. travnja.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Udruga za šport i rekreaciju osoba s invaliditetom Daruvar, Petra Preradovića 26, 43500 Daruvar, a može se i osobno doći.

Udruga slijepih Daruvar održala je 18. ožujka 2021. godine Izbornu skupštinu, na kojoj je usvojila sva podnesena izvješća za prethodno mandatno razdoblje. Utvrđeno je da je većina planiranih ciljeva ostvarena tijekom prethodne četiri godine. Za predsjednika je ponovo izabran Damir Bokun.

 

Klaudija Klanjčić