HRVATSKI KLUB PUTNIKA IZ ŠIBENIKA Natječaj za putničku nagradu Dijana Klarić 2021

Rok za prijavu je 10. svibnja 2021. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u lipnju ove godine, kad će biti proglašeni finalisti i pobjednici u svakoj kategoriji

Nagrada Dijana Klarić.

 

Hrvatski klub putnika iz Šibenika raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić. Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja, objavljeno je na culturenet.hr.

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija: Putopis, Putopisna fotografija, Putopisni film ili video, Putnički projekt, Putnik godine.

Rok za prijavu je 10. svibnja 2021. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u lipnju ove godine, kad će biti proglašeni finalisti i pobjednici u svakoj kategoriji.

Prijave se šalju na email adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com. U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama 'Najbolji putopis', 'Najbolja putopisna fotografija' i 'Najbolji putopisni film ili video' emailu je potrebno priložiti uradak (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije 'Najbolji putnički projekt' i 'Putnik godine' potrebno je poslati minimalno jednu karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. Emailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja). Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može prijaviti netko drugi.

Detalje natječaja potražite na stranici www.hrvatskiklubputnika.com, Facebook stranici 'Nagrada Dijana Klarić' ili upitom na navedenu email adresu.

 

Izvor: culturenet.hr

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti