TEATAR POCO LOCO Audio poezija i video spotovi za 'mališane svih generacija'

Video spot 'Mačak u čizmama' Orkestra PocoLoca, u režiji Renate Carola Gatica, prvi je u nizu ciklusa u kojem šesteročlani bend poziva na putovanje kroz pjesme o likovima iz bajki

Teatar Poco Loco

 

Teatar Poco Loco u okviru digitalne prilagodbe sadržaja predstavlja audio poeziju - odabrane pjesme iz knjige za djecu 'Što sve', autorice Nikoline Manojlović Vračar te video 'Mačak u čizmama' u izvedbi Orkestra PocoLoca.

Naime, kako je objavio culturnet.hr, audio poezija odabranih pjesama iz knjige Nikoline Manojlović Vračar 'Što sve', u produkciji Teatra Poco Loco, u režiji Biserke Vučković, dostupna je putem aplikacije book&zvook (www.bookzvook.com). Stihove govore Maja Katić, Zrinka Kušević, Nikša Marinović, a autori glazbe su Zvonka i Pavle Brazzoduro.

Sadržaj je snimljen uz potočić Črnomerec, u obližnjem šumarku, u Maksimirskom parku i u studiju RadioTeatra Bajsić i prijatelji. Snimanje i oblikovanje zvučne slike potpisuje Dino Brazzoduro.

Video spot 'Mačak u čizmama' Orkestra PocoLoca, u režiji Renate Carola Gatica, prvi je u nizu ciklusa u kojem šesteročlani bend poziva na putovanje kroz pjesme o likovima iz bajki. Dostupan je na YouTube kanalu Teatra Poco Loco, www.youtube.com/channel/UChfEsbdKmojDbtkDPZtk2VA, a u pripremi su Crvenkapica, Vještica, Mala sirena te Princeza i žabac.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

Novosti i aktivnosti Poco Loca pratite na njihovoj Facebook stranici.

Klaudija Klanjčić