Djevojčica s invaliditetom Rion Paige vjerojatna je pobjednica najpopularnijeg glazbenog showa u Americi

Rion je rođena s artrogripozom, kongenitalnim poremećajem, zbog čega je gotovo potpuno slijepa na desno oko i ima deformirane ruke. Uoči prvog nastupa ispred kamera priznala je da joj glazba silno pomaže da se nosi s teškoćama, a čini se da će se njome baviti i u budućnosti - profesionalno

Rion Paige, trinaestogodišnja djevojčica iz Jacksonvillea koju je svijet upoznao u rujnu zahvaljujući fenomenalnom nastupu u showu X Factor USA, ponovo je u utorak oborila sve u dvorani moćnom izvedbom hita 'Skyscraper' Demi Lovato, zvijezde koja ujedno sjedi u žiriju.
Podsjetimo, osim u glas, ljudi su se zaljubili u snažan i vedar duh simpatične Rion, koja nije dopustila da je fizičke mane spriječile da živi svoje snove.
Naime, rođena je s artrogripozom, kongenitalnim poremećajem, zbog čega je gotovo potpuno slijepa na desno oko i ima deformirane ruke.
Uoči prvog nastupa ispred kamera je priznala da joj glazba silno pomaže da se nosi s teškoćama, a čini se da će se njome baviti i u budućnosti - profesionalno.
Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland i Paulina Rubio su je opet silno nahvalili, te neće začuditi ako je publika imenuje pobjednicom showa.

Izvor: 24sata.hr