IMANJE U DOBRODOLU Udruga Don Kihot poziva na adventsko druženje

Stiglo nam je najčarobnije doba godine i voljeli bismo ga obilježiti druženjem sa svima vama. Stoga vas pozivamo u subotu 18. prosinca od 13 sati da nam se pridružite na našem imanju u Dobrodolu te zajedno s nama provedete jedno divno poslijepodne, poručuju iz Don Kihota

Don Kihot, konj i volonteri - arhiva.

 

Don Kihot - Udruga za terapije pomoću konja i (re)habilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom sa sjedištem u Zagrebu, Stjepana Lacka 11, poziva na zajedničko druženje povodom Adventa na imanju u Dobrodolu, Šimunčevečka cesta, u subotu, 18. prosinca 2021., od 13 sati nadalje.

- Stiglo nam je najčarobnije doba godine i voljeli bismo ga obilježiti druženjem sa svima vama. Stoga vas pozivamo u subotu 18. prosinca 2021. od 13 sati da nam se pridružite na našem imanju u Dobrodolu (Šimunčevečka cesta) te zajedno s nama provedete jedno divno poslijepodne. Pripremamo ponešto za male, ali i za velike. Od 14 do 16 sati bit će moguća pokazna jahanja (šetnja na konju). Fotografiranje s konjima, pečenje marshmallowa na logorskoj vatri, mali adventski sajam s rukotvorinama naših volontera i još puno toga. Također ćete moći vidjeti nacrte našeg novog imanja te ostaviti donaciju kako biste nam financijski pomogli u realizaciji projekta, a u znak zahvale ćemo vas zagrijati kuhanim vinom, kuhanim ginom ili za malene s toplim kakaom - poručuju iz Don Kihota.

- Kome bude unatoč tome zima, moći će se zagrijati u našoj kućici uz crtanje svog omiljenog konja. Nadamo se snijegu, no u slučaju kiše, druženje prebacujemo na nedjelju 19. prosinca 2021. u isto vrijeme.

Mole se svi zainteresirani da potvrde svoj dolazak jer je bitno zbog organizacije i epidemiološke situacije, i to tako što će se prijaviti na event s 'going' naj Facebook stranici udruge.

Za sve dodatne informacije javite se na email: donkihot@donkihot.hr ili na broj telefona 098/7660-24.

Više o projektu gradnje novog imanja pročitajte ovdje.

 

Klaudija Klanjčić