SOLIN Gradska knjižnica i Udruga Moje dijete organiziraju humanitarnu akciju 'ZAJEDNO za Moje dijete'

Osim kroz prodaju unikatnih suvenira i rukotvorina nastalih na radionicama samih članova udruge, priloge za pomoć udruzi moguće je uplatiti i direktno na račun otvoren upravo za ovu humanitarnu akciju

Plakat akcije u knjižnici.

 

Gradska knjižnica Solin u suradnji s Udrugom Moje dijete organizira humanitarnu akciju 'ZAJEDNO za Moje dijete' koja će se održati u razdoblju od 17. prosinca 2021. do 1. veljače 2022. godine.

Humanitarna pomoć bit će namijenjena za potrebe rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koji su ujedno i članovi udruge. Prikupljena financijska sredstva bit će utrošena za nastale troškove rada stručnih suradnika: fizioterapeuta, radnog terapeuta, logopeda, defektologa, psihologa, likovnog terapeuta, koji pružaju individualne i grupne terapijske usluge djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Također će dio sredstava biti namijenjen za nabavku didaktičkih pomagala.

Humanitarna pomoć prikuplja se održavanjem prodajnih izložbi radova članova udruge u prostorijama Gradske knjižnice, prostorijama udruge te na javnim mjestima. Osim kroz prodaju unikatnih suvenira i rukotvorina nastalih na radionicama samih članova udruge, priloge za pomoć udruzi moguće je uplatiti i direktno na račun otvoren upravo za ovu humanitarnu akciju.

Broj računa za prikupljanje humanitarne pomoći je: HR3424070001500015589 otvoren kod OTP banke.

 

Izvor: Gradska knjižnica Solin