'PROGLEDAJ SRCEM' NA MAKSIMIRU Duhovno-glazbeni spektakl besplatan je za osobe u kolicima

'Progledaj srcem' otvara vrata ne samo koncertnoj sceni nego mnogo više: susretu ljudi, čovjeka uz čovjeka, otvara vrata bliskosti i dodira, zajedništvu i ujedinjenosti u dobru, izjavila je izvršna producentica Ksenija Abramović

Zajednička fotografija na stadionu Maksimir.

 

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji 'Progledaj srcem' održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44000 ljudi. To je šesti 'Progledaj srcem', čija je organizacija u 'Areni Zagreb' zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se 'Progledaj srcem' vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će deseci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

- Gotovo petnaest godina je prošlo od ovakvog tipa megakoncerta u domaćoj produkciji. Nakon posljednjih nekoliko teških godina, koliko smo bili zatvoreni, otvaramo se. 'Progledaj srcem' otvara vrata ne samo koncertnoj sceni nego mnogo više: susretu ljudi, čovjeka uz čovjeka, otvara vrata bliskosti i dodira, zajedništvu i ujedinjenosti u dobru - izjavila je izvršna producentica Ksenija Abramović.

U glavnom programu nastupit će 17 izvođača koji su posljednjih godina doprinijeli razvoju suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava band, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, klapa 'Sveti Juraj' HRM-a, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i zbor Mihovil. Duhovnu misao dat će p. Boris Jozić, a voditelj je Marin Periš. Organizatori najavljuju i gosta iznenađenja.

Osobe u invalidskim kolicima imaju pravo na besplatnu ulaznicu koja je neophodna za ulazak na stadion i potrebno ju je zatražiti na adresu e-pošte: podrska@ulaznice.hr, dok pratnja osobe u invalidskim kolicima ima pravo na ulaznicu po najpovoljnijoj cijeni odabirom opcije Invalidi - pratnja pri kupnji, a za to kliknite ovdje.

Ulaz na koncert za osobe s invaliditetom bit će pristupačan i posebno označen kao 'Ulaz za osobe s invaliditetom' sa zapadne strane stadiona.

Također, djeca mlađa od sedam godina na sjevernoj i južnoj tribini imaju besplatan ulaz ako sjede u krilu roditelja. Ulaz na travnjak djeci mlađoj od sedam godina besplatan je. Uz kupnju, na adresu e-pošte: podrska@ulaznice.hr potrebno je navesti datum rođenja djece kako bi im se izdala besplatna ulaznica neophodna za ulazak na stadion.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti