ČAROBNI HANDPAN Meditativni koncert Ivana Judaša u Centru za kulturu i informacije Maksimir

Handpan je vrlo rijedak i novi instrument koji postoji tek 20 godina, a zbog svog nevjerojatno umirujućega i ugodnog zvuka nedavno je i službeno uvršten na popis instrumenata koji se primjenjuju u zvukovnoj terapiji

Koncet,handpan

 

Glazbenik Ivan Judaš u nedjelju, 30. listopada u 19:45 sati u Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, održat će besplatni meditativni koncert te publici predstaviti čarobni handpan, jedinstveni instrument prekrasnog i opuštajućeg zvuka.

Koncert će se održati nakon dvodnevnih radionica sviranja handpana u Centru za kulturu i informacije Maksimir 29. i 30. listopada 2022. godine.

Handpan je vrlo rijedak i novi instrument koji postoji tek 20 godina, a zbog svog nevjerojatno umirujućega i ugodnog zvuka nedavno je i službeno uvršten na popis instrumenata koji se primjenjuju u zvukovnoj terapiji. Dokazano ima pozitivan utjecaj na živčani sustav te je sjajan za opuštanje tijela i vrhunska antistres terapija.

- Glazba je uvijek bila moj najveći učitelj, vodič, prijatelj; i najveći put ka samoostvarenju. Ovo je moja sloboda. Kad puštam muziku, ja sam prisutan. Osjećam i dijelim. Ovo sam ja - kaže mladi glazbenik.

Kako zvuči ovaj prekrasan instrument provjerite ovdje, a više informacija o koncertu i radionicama potražite na internetskim i Facebook stranicama Centra za kulturu i informacije Maksimir.

 

Davor Ivanov

 

Povezane vijesti