TEATAR RUGANTINO Ulaznice s popustom u siječnju

Ljubiteljima kazališta u ovo često depresivno vrijeme donosimo lijepe vijesti, za koje se pobrinuo Teatar Rugantino iz Zagreba

Vizual predstava.

 

Nakon rasprodanih izvedbi obje aktualne predstave u studenom, iz Teatra Rugantino nude ulaznice s popustom u siječnju. Inače je puna cijena ulaznice 11 eura (82,88 kuna), dok s popustom iznose 8 eura (60,28 kuna).

Tako već u petak, 27. 1. 2023., u 20 sati, u Maloj dvorani Lisinski, bit će prikazana satirična ljubavna komedija 'Uvijek će nam ostati ljubav', predstava o kojoj se priča otkad je počela igrati i koju se naprosto mora vidjeti.

- Kako isprobati bračni život u pet minuta?!? Jeline i Medine replike lagano već stječu kultni status. Odlična režija Darija Harjačeka na tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, a onome što Jelena Miholjević i Dražen Čuček daju na pozornici, idu samo superlativi - naprosto briljiraju. Predstava koju jednako voli i ženska i muška publika - kažu u najavi.

Napomenimo da je prošle nedjelje, 22. 1. 2023., u 20 sati, na Sceni Vidra, Draškovićeva 80, prikazan manifest protiv usamljenosti, ljubavna komedija 'Kronika seoske ljubavi', čiji je autor Ivan Vidić osvojio u studenome Nagradu hrvatskog glumišta baš za ovaj tekst, režirao je Dario Harjaček, a na scenu izlaze sjajni Gordana Gadžić i Sreten Mokrović kao Ljubica i Milivoj.

Ulaznice se mogu rezervirati na emailove rugantino@rugantino.hr, marketing@rugantino.hr ili na 091/225-4848, 091/523-7900, svakim danom, uključujući i vikend (na dan predstave do 14 sati).

Teatar Rugantino je neovisna umjetnička organizacija osnovana 1998. u Zagrebu, a njegovi osnivači su Ivica Vidović i Gordana Gadžić. Inače, radni prostor kazališta - višenamjenska dvorana, uprava i propaganda, kao i svakodnevne aktivnosti Udruge Interkultura, odvijaju se u novouređenom Međunarodnom multimedijalnom centru na adresi Tomašićeva ulica 4.

 

Izvor: Teatar Rugantino

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti