ŠPANCIRAMO METROPOLOM Skupna izložba likovnih amatera u Centru za kulturu i informacije Maksimir

Jedna od takvih izložbi je 'Španciramo Zagrebom', gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste

Španciramo Zagrebom

 

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba 'Španciramo Zagrebom' održat će se u Galeriji Crta Centra za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, od 8. do 22. ožujka 2023.

Izložba je dio Programa likovnog amaterizma grada Zagreba koji obilježava 20 godina svoga postojanja.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su HLD, Ama Artem, Amaciz, LUA Angelico 09 i UŽS Plavo svjetlo.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera, a kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim Centrima za kulturu grada Zagreba. Jedna od takvih izložbi je 'Španciramo Zagrebom', gdje se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste. Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Ove godine domaćin izložbe je Centar za kulturu i informacije Maksimir kao nositelj Programa likovnog amaterizma, a izložba se može razgledati u Švarcovoj 18, od 8. do 22. ožujka, svakim radnim danom između 9 i 20 sati. Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

 

In Portal

 

Povezane vijesti