POST-PUNK U ZAGREBU Kultni američki bend She Wants Revenge svira u klubu Močvara

Pikantni duh Los Angelesa čini glazbu She Wants Revenge jedinstvenom i prikladnom za melankolične romantičare bilo gdje u svijetu, pa ih se smatra jednim od najboljih bendova ranog trećeg tisućljeća

She Wants Revenge

 

Američki post-punk revival bend She Wants Revenge nastupa u petak, 1. rujna, u zagrebačkom klubu Močvara, objavio je organizator koncerta Pozitivan ritam.

Svojim specifičnim zvukom dvojac iz Los Angelesa očarao je publiku diljem svijeta. Minimalistički zvuk s debelim basom i ambijentalnim sintesajzerima, poletni, motorni beatovi ritam mašine, kao i neodoljivo privlačni vizuali pokazali su se kao dobitna kombinacija koja je Justina Warfielda i Adama Bravina istaknula iz mase sličnih post-punk revival bendova.

Pikantni duh Los Angelesa čini glazbu She Wants Revenge jedinstvenom i prikladnom za melankolične romantičare bilo gdje u svijetu, pa ih se smatra jednim od najboljih bendova ranog trećeg tisućljeća.

Duo je svjetsku slavu stekao mračnim hitom 'Tear You Apart' koji je dosegao platinastu nakladu, no početkom pandemije Warfield i Bravin objavili su na Instagramu da se She Wants Revenge trajno razilaze.

Bez previše objašnjavanja i najavljivanja, dvojac se ipak opet ujedinio i trenutno su na turneji u sklopu koje dolaze u Zagreb 1. rujna.

 

In Portal