LUDILO NA BUNDEKU Pregršt dobre glazbe i vrhunske gastronomije na festivalu Baš Naš Tasty Affair

Vrhunska gastronomska ponuda koju su pripremili poznati hrvatski chefovi - Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Mario Mandarić, Vid Nikolić i Stjepan Vukadin - oduševila je okusne pupoljke svakog posjetitelja

Baš Naš Tasty Affair

 

Sve do 17. rujna, zagrebački park Bundek bit će lokacija koja svojim posjetiteljima nudi posebnu gastronomsku ponudu, koncerte, partyje na festivalu Baš Naš Tasty Affair.

U to su se uvjerili i mnogi gosti koji su prošli tjedan, uz latino hitove grupe Cubismo, veselo otvorili novu sezonu druženja na Bundeku. Među publikom koja je predano plesala cijelu večer, mogla su se vidjeti i brojna poznata lica i influenceri. Mario Valentić, Filip Vidović, Nela Đinđić, Zoran Aragović, Petra Kurtela, Marko Mrkić i mnogi drugi uvjerili su se kako razloga za uživanje na Baš Naš Tasty Affairu ima mnogo.

Vrhunska gastronomska ponuda koju su pripremili poznati hrvatski chefovi - Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Mario Mandarić, Vid Nikolić i Stjepan Vukadin - oduševila je okusne pupoljke svakog posjetitelja.

Svoj gastronomski raj pronašli su gurmani i ljubitelji kuhinja iz raznih dijelova svijeta. Svi oni koji vole istraživati različite okuse uživali su u bogatoj ponudi meksičkih specijaliteta, od ukusnih tacosa i quesadilla, do slatkih i hrskavih churrosa. Posebnu pažnju već na samom otvorenju privukla su i razna azijska jela - Lobster Bun, Tuna Poke, Korean Fried Chicken te Mochi sladoled za koji se i očekivalo da će postati veliki hit.

Tjestenina s raznim dodacima, zanimljive kombinacije sočnih burgera i raznovrsni ukusni sendviči upotpunili su neodoljivu i šarenu gastro ponudu i razveselili sve obožavatelje slasnih zalogaja. Za uzbudljivo i jedinstveno iskustvo bila je zaslužna i posebna ponuda čak 50 različitih vrsta koktela koju je pripremio jedan od najboljih barmena u industriji koktela, Hrvoje Rihtarić.

Osim odlične gastronomske ponude, posjetitelje u idućim danima očekuju i brojni DJ nastupi, koncerti, partyji, cooking show druženja s omiljenim chefovima te bezbroj savršenih trenutaka za stvaranje najljepših uspomena.

 

In Portal

 

Povezane vijesti