Boksačka legenda Damir Škaro pomaže karlovačkoj Udruzi slijepih

Damir Škaro istaknuo je kako mu je posebno zadovoljstvo pomoći i podržati sportski rad i rezultate Mirsada Bećirovića kao i razvoj i promociju sporta osoba s invaliditetom

Zahvaljujući boksačkoj legendi, osvajaču olipmijske medalje, velikom humanitarcu Damiru Škari, karlovačka Udruga slijepih (USKA) moći će nastaviti svoj rad koristeći službeno vozilo Udruge.
Damir Škaro, predsjednik Auto Kluba Siget, osobni je prijatelj Mirsada Bećirovića, slijepog majstora borilačkih vještina. Škaro je ponovno izašao ususret karlovačkoj udruzi koja okuplja osobe s invaliditetom te donacijom osnovnog automobilskog osiguranja, tehničkog pregleda i registracije vozila u Auto Klubu Siget u Zagrebu omogućio nesmetan rad Udruge čija je misija rješavanje svih prava i potreba članstva USKA-e ali unapređivanje položaja i statusa osoba s invaliditetom.

Damir Škaro istaknuo je kako mu je posebno zadovoljstvo pomoći i podržati sportski rad i rezultate Mirsada Bećirovića kao i razvoj i promociju sporta osoba s invaliditetom.
Posebno se zahvaljujemo djelatnicima Auto Kluba Siget na profesionalnosti i učinkovitosti.

Izvor: USKA