Održana Skupština Atletskog kluba osoba s invaliditetom 'Agram'

Za najboljeg atletičara proglašen je Branimir Budetić osvajač srebrnog i brončanog odličja na IPC svjetskom aletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Lyonu prošle godine a njegov trener Ante Pavković proglašen je za najboljeg trenera

Početkom veljače 2014. godine u zagrebačkom hotelu "I" održana je skupština Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom na kojoj su u svečanom dijelu proglašeni najuspješniji pojedinici i klubovi u protekloj godini.

Za najboljeg atletičara proglašen je Branimir Budetić osvajač srebrnog i brončanog odličja na IPC svjetskom aletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom u Lyonu prošle godine a njegov trener Ante Pavković proglašen je za najboljeg trenera. U konkurenciji 16. klubova AKOSI "Agram" sa 13053 boda još jednom je potvrdio da je najbolji i stožerni klub hrvatske atletike za osobe s invaliditetom. Priznanje im je uručio predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić. U radnom dijelu Skupštine za novog - starog predsjednika HASOSI-a izabran je Juraj Škrtić iz Karlovca.

M. D.