IMRC kolektiv: Ponovno kreću plesne radionice za osobe s invaliditetom

Integrirani kolektiv za istraživanje pokreta – IMRC grupa je plesača različitih tjelesnih datosti koji dolaze iz suprotnih plesnih praksi i edukatorskih sustava, a zajednički žele produbiti svoje razumijevanje kretanja, time i plesa. Rade na plesu i na iskustvima tijela i tjelesnosti, a sve ostalo proizlazi iz toga

IMRC poziva plesače, izvođače i sve zainteresirane osobe sa i bez invaliditeta na besplatne plesne radionice 29. i 30. ožujka od 11 do 15 sati; te 26. i 27. travnja od 11 do 15 sati u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10.

Integrirani kolektiv za istraživanje pokreta – IMRC grupa je plesača različitih tjelesnih datosti koji dolaze iz suprotnih plesnih praksi i edukatorskih sustava, a zajednički žele produbiti svoje razumijevanje kretanja, time i plesa. Rade na plesu i na iskustvima tijela i tjelesnosti, a sve ostalo proizlazi iz toga.
Radionica IMRC-a namijenjena je svima zainteresiranima za pokret i ples, bez obzira na plesačko iskustvo, a koji imaju 16 ili više godina. Gornja granica ne postoji. Pozivamo plesače, izvođače i sve zaljubljenike u pokret, one sa i one bez teškoća u kretanju i tjelesnog invaliditeta da  se pridruže u plesu koji je prilagođen i namijenjen svim tijelima.
Radionica se sastoji od vođenih vježbi osvještavanja tijela, plesne improvizacije i rada na mašti kao pokretaču tjelesne transformacije. Za radionicu ponesite udobnu odjeću.
Prostor radionice dostupan je invalidskim kolicima.
IMRC su Iva Nerina Sibila, Tatjana Vukadinović, Nerea Lasić, Slađan Livnjak, Nikola Orešković. Prijavite se na mail edukacija@plesnicentar.info
In-Portal