Ciklus radionica za roditelje: Terapija igrom za djecu s teškoćama u razvoju

Voditeljica radionica Maja Bonačić promovira terapiju igrom kao primarno riješenje i prevenciju dječjih problema te se nalazi u izvršnom odboru Hrvatske udruge terapeuta igrom

Udruga za djecu i mlade Kocka, u suradnji s udrugom Oblačić iz Zagreba, poziva roditelje djece do 12 godina na svjetski priznatu terapiju igrom u nedjelju 4. svibnja 2014.

Kroz šest radionica - 3 puta u 3 vikenda počevši s nedjeljom 4. svibnja u terminu 18 do 20 sati - prolazi se uz voditeljicu radionice Maju Bonačić, magistru te praktičara NLP terapije igrom s dvije završene edukacije (terapija igrom i filijalna terapija) pod okriljem Family Enhancement & Play Therapy Center iz SAD-a. Između ostalog, Maja Bonačić promovira terapiju igrom kao primarno riješenje i prevenciju dječjih problema te se nalazi u izvršnom odboru Hrvatske udruge terapeuta igrom. Trenutno radi u udruzi Oblačić kao psiholog i terapeut igrom u Zagrebu.

Na ovim radionica ćete naučiti što je terapija igrom, koje su njene prednosti i na koji način jača dijete, koje su glavne vještine u terapiji igrom, a koje ju razlikuju od klasične igre, ojačat će vaše roditeljske vještine kako biste se osjećali kompetentnije kao roditelj i bolje povezali sa svojim djetetom te usvojiti neke nove vještine kako bi se što kvalitetnije igrali sa svojim djetetom kod kuće.

Radionica je ograničena na maksimalno osam roditelja radi kvalitete izvođenja.
Cijeli ciklus vođen je volonterski od strane voditeljice, a kotizacija za sve radionice zajedno je 200 kuna, radi pokrivanja putnih troškova. Prijaviti se možete preko web stranice www.udrugakocka.com ili udruga-oblacic.hr

In-Portal

 

Povezane vijesti