Ministarstvo kulture: Predstavnici neprofitnih medija potpisali ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava

In-Portal će kao i dosad – uz ostalo zahvaljujući i dodijeljenim sredstvima - upozoravati na probleme s kojima se susreću osobe s invaliditetom, ali isto tako promovirati njihove znanstvene, kulturne, sportske i ostale uspjehe

Ravnatelj ustanove URIHO Josip Držaić kao predstavnik izdavača, te glavni urednik In-Portala Mladen Kristić

 

Ponedjeljak, 6. listopada, u prostorijama Ministarstva kulture za predstavnike 21 medija bio je poseban dan: stavili su potpise na Ugovore za dodjelu bespovratnih sredstava.

Događaju su nazočili i članovi Stručnog povjerenstva za neprofitne medije, koji su i donijeli odluku tko se svojim uredničkim koncepcijama, planom rada, utjecajem i potencijalom mijenjanja medijskog i društvenog prostora istaknuo kako bi stekao pravo na financijsku potporu Ministarstva kulture RH. Stručno povjerenstvo za neprofitne medije čini sedam novinara, književnika, pisaca i javnih djelatnika, a svaki je od njih 'na monitoring' dobio tri medija koje će tijekom godine posjećivati u redakcijama i pomagati im stručnim savjetima svojim savjetima.

In-Portal će kao i dosad – uz ostalo zahvaljujući i dodijeljenim sredstvima - upozoravati na probleme s kojima se susreću osobe s invaliditetom, ali isto tako promovirati njihove znanstvene, kulturne, sportske i ostale uspjehe te im biti podrška u njihovoj borbi za jednakost u društvu.

M. Damjanović

Foto: Ana Gospočić

 

Povezane vijesti