Udruga za kulturu 'Ča?': Promocija slikovnice 'Eko Mucko Bucko' Tatjane Udović

U bajci u stihu 'Eko Mucko Bucko' osvješćuje se ekološka potreba da spasimo planet Zemlju i to vrlo jednostavnim trudom: odvajanjem otpada, stvaranjem komposta i hranjenjem obrađenog zemljišta ili osobnog vrta 

U Dječjem vrtiću Snjeguljica, 14. studenog u popodnevnim satima, održana je promocija nove slikovnice autorice Tatjane Udović 'Eko Mucko Bucko'.

Osim ilustratorice Alene Udović, koja je nacrtala glavnog junaka ove bajke u stihu pisane čakavštinom, ilustratori su bila i djeca Dječjeg vrića Snjeguljica. Izdavač slikovnice, Udruga za kulturu 'Ča?', ima za cilj poticanje kreativnosti i stvaralaštva kod djece, što je postignuto i ovim projektom.

U bajci u stihu 'Eko Mucko Bucko' osvješćuje se ekološka potreba da spasimo planet Zemlju i to vrlo jednostavnim trudom: odvajanjem otpada, stvaranjem komposta i hranjenjem obrađenog zemljišta ili osobnog vrta, a koji potom daje plodove visoke kvalitete, pogodne zdravlju čovjeka.

Pred mnoštvom mališana Dječjeg vrtića Snjeguljica, koji su se divili svojim ilustracijama u slikovnici, Tatjana Udović je predstavila Eko Mucka Bucka, educirajući djecu o recikliranju i kompostiranju. S obzirom da je bajka pisana čakavštinom, uslijedila je i igra 'Ča je ča?', u kojoj su mali učenici čakavskog narječja osvojili nagrade sponzorirane od tvrtke Violeta d.o.o.

Po završetku promocije Tatjana Udović je Dječjem vrtiću Snjeguljica uručila poklon-paket DM drogerie.

In Portal

 

Povezane vijesti