Udruga Susret: Četvrto međunarodno hodočašće osoba s invaliditetom

Župljani župe Međugorje i ove godine osiguravaju hodočasnicima besplatan smještaj i hranu. Svaka osoba s invaliditetom ima pravo uza sebe imati pratnju

 

Četvrto međunarodno hodočašće za osobe s invaliditetom održat će se od 11. do 14. lipnja u Međugorju. Glavni organizator je Udruga Susret iz Čitluka, u suradnji sa Župnim uredom i Majčinim selom“ Okupljanje i smještaj sudionika predviđa se u poslijepodnevnim satima u četvrtak 11. lipnja u hodniku zgrade radiopostaje Mir Međugorje iza crkve.
Župljani župe Međugorje i ove godine osiguravaju hodočasnicima besplatan smještaj i hranu. Svaka osoba s invaliditetom ima pravo uza sebe imati pratnju (prijatelja ili volontera), a ukoliko je riječ o djetetu, može ga pratiti cijela obitelj.
Program hodočašća bit će ispunjen radionicama, predavanjima, svjedočanstvima i molitvom. U petak popodne predviđeno je vrijeme za molitvenu pobožnost križnog puta po jezičnim skupinama na Križevcu, a u subotu jutro predviđena je zajednička molitva na Brdu ukazanja.

Prijave za sudjelovanje na hodočašću primat će se do 15. svibnja na e-mail adresu: gospina.skola@gmail.com
U prijavi navesti: koliko će dana sudjelovati na hodočašću, svoj kontaktni broj, ukupan broj hodočasnika, broj osoba s invaliditetom, od toga koliko je osoba u invalidskim kolicima.

Izvor: medjugorje.info.com