Pučko otvoreno učilište Zagreb: Humanitarna izložba fotografija 'Pomozi Nepalu'

Fotografije se mogu kupiti, a prihodi od prodaje bit će uplaćeni na UNICEF-ov račun za pomoć djeci Nepala koji je u svibnju pogođen katastrofalnim potresom

 

U galeriji Pučkog otvorenog učilišta Zagreb postavljena je humanitarna izložba 'Pomozi Nepalu', koja je biti otovrena do 19. lipnja.

Ideja za organiziranjem humanitarne akcije potiče od Jasminke Matić, koja je s grupom putnika-entuzijasta krajem ožujka i u travnju 2015. proputovala Nepalom, u organizaciji putničke agencije Jungle Tribe.
Na vijest o tragičnom potresu u Nepalu javila se želja da se pomogne ljudima, kroz organiziranje humanitarne izložbe fotografija, u kojoj će biti izloženi autorski radovi putnika –entuzijasta koji su posjetili ovu lijepu zemlju. Fotografije su snimljene u trenucima oduševljenja, ganuća, ljepote, nevjerice, a sve u okruženju multikulturalnosti, tolerancije i mira kojim priroda i ljudi zrače.
Humanitarnoj akciji su se sa svojim fotografijama pridružili i članovi fotokluba Pučko i fotokluba Klik te prijatelji kluba.
Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport je podržao ideju, a realizator izložbe je Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb. Ovim se putem organizator izložbe zahvaljuje gradskoj četvrti Trnje na financijskoj pomoći.
Fotografije se mogu kupiti, a prihodi od prodaje bit će uplaćeni na UNICEF-ov račun za pomoć djeci Nepala koji je u svibnju pogođen katastrofalnim potresom.
Željeni donirani iznos novca možete uplatiti na broj računa: HR9223600001501092532 s pozivom na broj: 15698-10. 
Opis plaćanja: uplata za POUZ izlozbu za Nepal
Po završetku izložbe, kupljene fotografije će se moći preuzeti uz dokaz o uplati.

Izvor: Centar za kulturu POUZ-a

 

Povezane vijesti