Savjetovalište Trešnjevka: Besplatne instrukcije za učenike osnovnih i srednjih škola

Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' u sklopu svog Savjetovališta Trešnjevka nudi čitav niz usluga za djecu, mlade i odrasle osobe

 

Traje nova školska godina, a s njom i nove školske obaveze - učenje, zadaće, usmena ispitivanja, testovi. Ti si učenica ili učenik kojem teže ide savladavanje nekih predmeta i treba ti pomoć u učenju i dobivanju boljih ocjena ili jednostavno želiš da ti netko pomogne u učenju kako ne bi učio kampanjski samo nekoliko dana prije ispita. Mama ili tata osnovnoškolca ili srednjoškolca koji ima poteškoće u savladavanju gradiva pojedinih predmeta ili jednostavno nema usvojene radne navike. Želite joj pomoći, a ne znate kako i pritom nemate financijska sredstva za plaćanje instrukcija?

Ako ste potvrdno odgovorili na jedno od gore navedenih pitanja javite se u Centar 'Sunce' i rezervirajte svoje vrijeme za pomoć u učenju iz bilo kojeg školskog predmeta. Pomoć u savladavanju školskog gradiva pružaju studenti društveno – humanističkih i prirodoslovnih fakulteta.

Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' u sklopu svog Savjetovališta Trešnjevka nudi čitav niz usluga za djecu, mlade i odrasle osobe. Opći cilj 'Savjetovališta u zajednici' je razvijati i provoditi programe koji promiču i unapređuju razvoj i zdravlje pojedinca, obitelji i zajednice te graditi socijalno odgovornu zajednicu.

Za besplatnu pomoć u učenju i instrukcije javite se na e-mail sonja.biglbauer@ti-si-sunce.hr.