Udruga Zamisli: Potpora kvalitetnom obrazovanju mladih s invaliditetom

Dialog komunikacije, ekskluzivni predstavnik Ketchuma za Hrvatsku, jedne od najvećih komunikacijskih tvrtki na svijetu, povodom 90. obljetnice rada podržat će Udrugu za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli

Ketchum je osnovan 1923. godine u Pittsburghu, oko tri tisuće zaposlenika agencija koje djeluju unutar Ketchum mreže proslavit će obljetnicu nizom filanotropskih inicijativa koje uključuju organiziranje devedeset projekata podrške s devedeset neprofitnih organizacija diljem svijeta, u razdoblju od devedeset dana.
- Agencija Dialog komunikacije rado se odaziva dobrotvornim inicijativama i zato smo s oduševljenjem dočekali ovaj hvalevrijedan projekt kojim ćemo proslaviti 90 godina postojanja našeg velikog brata. Sretni smo što svojim znanjem, komunikacijskim alatima i savjetima možemo pomoći Udruzi Zamisli koja svojim svakodnevnim naporima pokušava osobama s invaliditetom pružiti kvalitetno i dostojno obrazovanje – kaže Marina Čulić Fischer, direktorica Ketchumova ekskluzivnog zastupnika za Hrvatsku, PR agencije Dialog komunikacije.
- I sami smo bili zatečeni idejom koja je došla u trenutku kada smo se našli na raskrižju nastaviti pomagati srednjoškolcima, a studente prepustiti sveučilištu, jer srednjoškolci nemaju potporu osim roditelja tj. ne postoji organizacija koja je fokusirana na kontinuiranu pomoć i praćenje njihovih potreba. Očekujemo da će nam ova suradnja s agencijom Dialog komunikacije dati objektivne smjernice posvetiti se samo srednjoškolcima ili nastaviti pomagati srednjoškolce i studente. Iznimno nam je drago što su Dialog komunikacije prepoznale rad i nastojanja Udruge Zamisli u pomaganju osobama s invaliditetom. Na prvom inicijalnom sastanku dogovorili smo da do početka srpnja definiramo okvire daljnjeg djelovanja. S našim iskustvom i njihovim znanjem sigurna sam da ćemo uspjeti ostvariti naše ciljeve i približiti javnosti i odgovornim institucijama probleme s kojima se mi i naši korisnici susrećemo - kaže Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli.

Božica Ravlić

Foto:Davor Višnjić/Večernji list