Djevojka koja živi u izolaciji jer joj invaliditet ograničava kretanje

PITANJE: P. B. (21) Živim veoma izolirano, jer ne mogu često izlaziti. Razlog je moj invaliditet koji mi ograničava kretanje.

 

Muka mi je što zbog stana na četvrtom katu i hodalice sjedim u kući. A javljam se zbog čestih infekcija i kože koja mi je suha i izgleda grozno. Prijateljica mi je rekla da bi mi moglo pomoći da pijem više vode. Priča mi o nekoj terapiji s puno vode na prazan želudac. Možete li mi potvrditi je li to istina?

ODGOVOR: Uobičajena navika u Japanu i Kini je piti vodu odmah nakon buđenja, a znanstveni testovi su dokazali njezinu vrijednost. Metoda koja pomaže je da odmah nakon buđenja prije pranja zubi ujutro popijete 650 ml vode. Naravno, važno je da voda bude čista o čemu ovisi i učinak na naše tijelo. To je velika količina, pa počnite s manje i postepeno povećavajte. Popivši vodu smijete doručkovati nakon 45 minuta, a zatim 2 sata nemojte ništa jesti i piti. Pijte mlaku vodu, jer hladna voda zbija masnoću i usporava probavu.
Voda dokazano pospješuje oslobađanje toksina iz tijela, što ćete veoma brzo primijetiti na koži, posebno koži lica koja će postati čista i sjajna. Za borbu protiv infekcija zaslužne su limfne žlijezde, a pijenjem vode na prazan želudac pospješuje se njihov rad.

Redovnim pijenjem vode ujutro možete ublažiti povraćanje, bolove u grlu, usporiti širenje stanica raka, bolesti očiju, proljev, bolesti urinarnog trakta, bolesti bubrega, meningitis, tuberkulozu, artritis i glavobolje.

Tretman vodom se pokazao uspješnim u japanskoj medicini za ozbiljne bolesti kao i moderne bolesti tj. kao lijek koji 100 posto pomaže pri navedenim stanjima: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, višak kilograma , bronhitis astmu, meningitis, bubrezi i urinarnih bolesti, povraćanja, gastritisa, proljeva, hemoroida, dijabetesa, zatvora, sve bolesti očiju, maternice, raka i menstrualni poremećaji, kao i poremećaju uho- nos- grlo.

Postoje biološki znakovi žeđi koje vaše tijelo pokazuje, ali se mogu zamijeniti za neke simptome ili znakove različitih bolesti. Neki stručnjaci vjeruju da ljudska bića sve slabije prepoznaju osjećaj žeđi i zaboravljaju na važnost vode. Time postajemo kronično dehidrirani.

In Portal