Palčić gore: Klub roditelja nedonoščadi upozorava na prevarante koji u njihovo ime prikupljaju donacije

"Teško nam je i povjerovati da se pojedinci koriste našim radom, našim logom i samim imenom naših najmanjih heroja da bi stekli bilo kakvu osobnu korist", navode uz ostalo Palčići

 

Klub roditelja nedonoščadi 'Palčići' u posljednje vrijeme primio je informacije o prikupljanju sredstava za projekt Palčić gore na razne načine, sa strane pojedinaca i raznih grupa. 
Iz Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići" ističu: "Projekt Palčić gore provodimo već gotovo pet godina. Tijekom cijelog projekta sve naše aktivnosti objavljujemo na svojim Facebook stranicama i cijeli projekt je vrlo transparentan kako bi svi Vi koji u njemu sudjelujete dobili pravovremene informacije gdje su utrošena donirana sredstva.

Svaka lipa donirana na račun projekta Palčić gore u sklopu aktivnosti koje smo organizirali i objavili na ovim stranicama utrošena je isključivo na nabavku uređaja koji život znače našim najmanjim herojima Palčićima. Do sada smo ovim aktivnostima kupili uređaje za 27 rodilišta širom Hrvatske. Preostalo je još samo tri rodilišta koja čekaju svoje uređaje.
U cijelom projektu veliku zahvalnost dugujemo između ostalih i Media grupi d.o.o. iz Koprivnice s kojom surađujemo gotovo tri godine. U ovoj suradnji do sada je prikupljeno preko 300.000 kuna i kupljeni su uređaji koji su donirani u rodilišta, o čemu postoji fotodokumentacija na ovim stranicama.
Drago nam je kada nas zovete i provjeravate suradnju s Media grupom no nakon svega učinjenog teško nam je i povjerovati da se pojedinci koji ne pripadaju ni nama ni Media grupi d.o.o. koriste našim radom, našim logom i samim imenom naših najmanjih heroja da bi stekli bilo kakvu osobnu korist."
Stoga vas mole da sve aktivnosti koje nisu objavljene na njihovim stranicama, a s kojima se susretnete ili vam budu ponuđene prijavite kako bi mogli na vrijeme reagirati. Za sve upite i provjere suradnje 'Palčići' su dostupni na www.facebook.com/palcicgore.

Božica Ravlić