Danas je njihov dan: Popijte kavu s kromosomom viška i pomozite osobama s Down sindromom

Projekt 'BUBA BAR - extra kromosom za ekstra kavu' prvi je kafić u Hrvatskoj koji će zapošljavati osobe s Downovim sindromom

 

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije poziva zainteresiranu javnost na zajedničko tematsko druženje 'ZNAM – ŽELIM – MOGU!' u utorak, 21. ožujka u 18 sati povodom Svjetskog dana sindroma Down. Kav i sok s kromosomom viška i najljepšim osmijehom na svijetu poslužit će se u Gallery Baru u Petrinji, Augusta Šenoe 2.

Jedan od gostiju na druženju bit će i Tomislav Velić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovaca koji su pokrenuli projekt Buba bara. Projekt 'BUBA BAR - extra kromosom za ekstra kavu' prvi je kafić u Hrvatskoj koji će zapošljavati osobe s Downovim sindromom.
"Veselimo se vašem dolasku i napominjemo dapripremite sitniš", poručuju iz Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. "Procijenite što sve svojom narudžbom možete doprinijeti, osjetiti, jer ono što ćete osjetiti i u tome uživati toliko ćete i platiti! Naravno da nismo zaboravili na napojnice, možete ih dati svima koji nisu prolili sok u vaše krilo!"

B. Ravlić
 

 

Povezane vijesti