DRAGANA ALEKSIĆ Emotivni detoks za roditelje koji trebaju potporu u odgoju djeteta

Predavačica će, među ostalim, pojasniti koje emocionalne prepreke, uvjerenja te obrasci ponašanja utječu na odnos s djetetom te kako se na roditeljstvo odražava naše djetinjstvo

 

Dragana Aleksić, poznata i kao jedan od vodećih family coacheva u ovom dijelu Europe, održat će predavanje 'Emotivni detoks za roditelje', namijenjeno roditeljima koji trebaju potporu u odgoju i razvoju odnosa s djetetom.

Predavanje će se održati 17. studenog 2018. u centru Snaga namjere, Račićeva 5, a trajat će od 14 do 17 sati. Kroz Emotivni detoks roditelji će se upoznati s učinkovitom metodom koja će im olakšati svakodnevicu i pomoći u prevladavanju razvojnih izazova. Predavanje se preporučuje roditeljima koji preemotivno reagiraju kada dijete odbija nešto pojesti, ne želi spavati, odbija suradnju i burno izražava emocije, te roditeljima koji su pretjerano zabrinuti i pod stresom ne samo zbog velikih promjena u djetetovu životu poput odlaska u dječji vrtić ili školu, nego i inače.

Predavačica će, među ostalim, pojasniti koje emocionalne prepreke, uvjerenja te obrasci ponašanja utječu na odnos s djetetom te kako se na roditeljstvo odražava naše djetinjstvo. Polaznici će naučiti  što mogu sami učiniti kako bi postali bolji roditelji, a kada im je nužna pomoć stručnjaka.

Prijave se primaju putem e-adrese emotivni.detoks@gmail.com, zaključno do četvrtka, 15. studenoga. S Draganom Aleksić moguće su i individualne konzultacije po dogovoru.

Božica Ravlić