CENTAR KRUGOVI Radionica izrade book-markera za oboljele od malignih bolesti

Centar Krugovi osnovan je radi podrške ranjivim skupinama, maligno oboljelima, starijim i nemoćnim osobama te osobama s narušenim samopouzdanjem

 

Budi kreativan budi svoj i Krugovi, Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje pozivaju vas 16. srpnja 2020. na besplatnu psihološko-kreativnu radionicu izrade book-markera. Radionica je spoj kreativnog izričaja, emocionalnog opuštanja te humanitarnog rada.

- Kreativni dio ćemo potaknuti kroz osmišljavanje i kreiranje unikatnih book-markera koristeći se različitim likovnim alatima (vodene boje, tempere, akrilne boje). Tijekom kreativnog izričaja ćemo puštati opuštajuću glazbu i voditi razgovore o onome što nas je mučilo ovaj tjedan - kažu organizatori.

- Ručni rad nam omogućuje da se fokusiramo na ono što je ovdje i sada, a kroz razgovor malo po malo otpuštamo sve negativno što nas je morilo tijekom tjedna. Zvuči zanimljivo? Pridruži nam se u petak u Mjesnom odboru Utrina, Barčev trg 16, Zagreb i spoji ugodno s korisnim. Book-markere će se kasnije koristiti za naš humanitarni rad pomoći maligno-oboljelima.

Za prijavu na radionicu pošaljite mail na info@krugovi.hr.

Centar Krugovi osnovan je radi podrške ranjivim skupinama, maligno oboljelima, starijim i nemoćnim osobama te osobama s narušenim samopouzdanjem, slikom o sebi, narušenim partnerskim i međuljudskim odnosima. Centar se bavi pružanjem volonterske podrške i pomoći, pružanjem individualne i grupne pomoći korisnicima te unapređivanjem njihove kvalitete i zadovoljstva životom.

Njihova ciljana skupina su i djeca i mladi koje potiču na cjeloživotno učenje i osnaživanje osobnih kapaciteta kako bi se izgradili u odgovorne i aktivne građane i njegovali i promicali vrijednosti demokratskog društva. Mlade potiču na volonterstvo kao važnu stepenicu na putu osobnog razvoja i jačanje osobnih i profesionalnih kapaciteta.

 

Autor: Božica Ravlić

 

Povezane vijesti